Despre noi

Avem o echipă mică care are in componenta 5 membri, dar cu ambiții mari. Care împreună suntem orientați către clienți. Ambiția noastră este să avem clienți fericiți, și experiența creată de noi să fie cât mai placută. Suntem prietenoși cu mediul înconjurător, curățătoria noastră nu utilizează solvenți și toate produsele sunt biodegradabile. Spalătoria eco-friendly a fost creată pentru a vă ușura viața, noi ascultăm nevoile voastre și dăruim timp cu cei dragi.

CE NE RECOMANDĂ?

Ne-am propus să ne remarcăm în industria de curățătorii textile prin serviciile de calitate superioară pe care le punem la dispoziția clienților noștri. Dacă ar trebui să alegem un singur aspect care să ne recomande în acest sens, acela ar fi atenția pentru detalii, pentru că la Oxigen Cleaning vei întâlni o echipă de profesioniști complet devotată muncii sale. Am optat pentru tehnici de curățare eco-friendly, motiv pentru care am înlocuit dizolvanții chimici cu aparatură de ultimă generație, care asigură îndepărtarea tuturor particulelor de murdărie, microbi și mirosuri nedorite, cu ajutorul tehnologiei wet cleaning. Obținem astfel rezultate remarcabile pentru o varietate largă de țesături și materiale, evitând însă folosirea clasicilor curățători chimici, nocivi pentru sănătatea clienților noștri, dar și a mediului înconjurător. Avem la dispoziție aparatura Profesională, care își dorește să implementeze la nivel global metoda de curățare și sterilizare a articolelor vestimentare cu ajutorul apei. Satisfacem astfel nevoile clienților de toate tipurile, wet cleaning fiind primul și unicul sistem profesional de îngrijire ecologică a hainelor, agreat ca alternativă ideală la curățarea chimică.  

Curățătorie chimică versus ecologică

Deși ambele au funcția de a curăța, procesul nu e același.

Spălătoria chimică e tehnologia zilei de ieri

”Este important ca noi să recunoaştem că și tehnologia chimică are avantajele sale, dar nicidecum mai multe decât cea ecologică”. În cazul curățătoriilor chimice se folosește o substanță care se numește percloritilena, utilizată pentru a scoate petele și murdăria din țesătură. Aceasta, însă, e o substanță toxică. Deși petele vor fi scoase, mirosul hainelor va rămâne. De exemplu, când e vorba de transpirație. Urmele transpirației se curăță, dar mirosul va rămâne același. În plus, substanța respectivă are un miros specific, care se îmbibă în haină și se menține chiar și după mai multe spălări. Oamenii alergici îl simt foarte ușor.

Sănătatea e cea mai importantă

Ceea ce ține de spălătoria ecologică, nu este dăunătoare nici omului, nici mediului, căci se folosesc detergenți biodegradabili, la fel de buni și eficienți ca și cei chimici. Dacă se respectă tehnologia și procesul de curățare, și calitatea este garantată. Produsul finit, în urma curățirii ecologice, este mult mai avansat decât în urma curățirii chimice. Haina, fiind tratată ecologic, nu este afectată, nu există schimbări în țesătură. ”Noi am decis să optăm pentru curățirea ecologică din mai multe considerente: e vorba și de sănătatea omului, dar și de cea a mediului”

Apropo, spălătoria ecologică elimină nu doar murdăria, ci și scoate mirosul din haine, oferindu-le țesăturilor un miros proaspăt.

Ţesături ”alintate” doar la curăţătoria ecologică

E o diferență în calitatea țesăturilor după spălarea pe calea chimică și cea ecologică. Țesătura, fiind spălată chimic, se modifică un pic. E un fel de stres pentru ea. În cazul celei ecologice sunt excluse modificările asupra textilelor, mai ales a fibrelor naturale, cum ar fi: inul, bumbacul sau iuta. Dar spălatul constituie numai 40% din calitate, restul, 60%, ține de modul de uscare.

E nevoie de tehnologii moderne, care sunt specifice curățătoriilor ecologice. După aceasta, haina trebuie lăsată ca să se ”relaxeze”, ca să se dea cu umiditatea atmosferică. Apoi urmează procesul de călcare și finisare. Cam așa se obține o curățare calitativă a textilelor.

CUM FUNCȚIONĂM
1

Ne contactezi


Prin telefon, pe Facebook Messenger, WhatsApp sau direct din aplicație.

2

Preluăm hainele


Colectăm hainele chiar de la tine de acasă/birou.

3

Curățam și călcăm hainele


Redăm hainelor tale: vitalitate, culoare și prospețime

4

Livrare rapidă în 24 de ore


Aducem înapoi hainele curate și împachetate.